Krevetac za bebe 3 u 1 Meda beli sa dusekom

Krevetac za bebe 3 u 1 Meda beli sa dusekom

Kod proizvoda:meda Beli 3u1
Dostupnost:In Stock
Cena: 29,990din
Količina:     - ILI -   Dodaj u listu želja Dodaj za poređenje
 

Multifunkcionalni krevetac za bebe 3 u 1 je mnogo više od običnog krevetića za bebu. Iako, većih dimenzija u odnosu na obične krevetice, krevetići 3 u 1, napravljeni su tako da štede prostor, jer sadrze komforan krevetac za bebu, pult za presvlačenje bebe i prostor za odlaganje bebinih stvari, sve na jednom mestu.

Krevetac Meda 3 u 1 je najpre, kolevka za vaše novorođenče,kao i pult za presvlačenje, komoda za bebine stvari ,onda krevetac za malo dete i na kraju, krevet samac za već odraslo dete.

U prvim mesecima po rođenju bebe, krevetac mozete koristiti kao kolevku. Laganim luljanjem ogradice krevetića, uspavljivaćete svoju bebu na jednostavan način. Fiksiranje kolevke se vrši lako, postavljanjem šrfova sa obe strane ogradice krevetića.

U mesecima kada beba počinje da se uspravlja i samostalno stoji u krevetiću, dušek se spušta nanize, čime se dobija bezbedna dubina za malo dete dok boravi u krevetcu.

U sklopu krevetića je komodica, čiji vrh ima namenu pulta za presvlačenje bebe, širine 36 cm. Na površini pulta za presvlačenje se postavlja meka podloga za preslačenje bebe, da bi ugođaj bebi bio potpun.Komoda sadrzi fioke, cija dubina je 40 cm i idealne su za odlaganje svih onih stvarčica neophodnih za presvlačenje i negu bebe.

U dnu krvetića, čitavom duzinom postavljaju se dve fioke, dimenzija 84 cm sa 45 cm, i u njima mozete odlagati garderobu, igračke, peškire za bebu...

Kada se skine ogradica krevetića, krevetac 3 u 1 se koristi kao krevet sa komodom, za dete u uzrastu od 2 do 5 godina.

Svoju isplatljivost i praktičnost krevetac 3 u 1, dodatno potvrđuje u poslednjoj fazi korišćenja, kada se postavljanjem dušeka dimenzija 167 cm sa 67 cm, dobija krevet samac za odraslo dete.

Napomena: Svako dete ima svoj tempo rasta i psihomotornog razvoja, stoga periodi duzine upotrebe krevetića u određenoj fazi, zavise od samog razvoja svakog deteta pojedinačno.

Karakteristike

Dimenzije krevetica: dužina 172 cm i širina 72 cm

visina od poda do najviše tačke na ogradici 95 cm

visina ogradice 65 cm

Materijal izrade : medijapan, bukov masiv i oplemenjena iverica

Proizvodi se farbaju poliuretanskim bojama na vodenoj bazi.

Boje su atestirane na formaldehide i teške metale

Proizvodi imaju garanciju u trajanju od godinu dana

U cenu proizvoda uračunat je dušek, dimenzije 120 cm sa 67 cm

Svaki krevetic 3 u 1 ima dve visine dušeka

Posteljinice i podloge za presvlačenje kupuju se odvojeno

Slični proizvodi (1)
Tagovi: krevetac, bebe, beli, meda